maanantai 1. kesäkuuta 2020

Kovaa peliä Havaijilla(1987)

Alkuperäinen nimi: Hard Ticket to Hawaii

Ohjaus ja käsikirjoitus: Andy Sidaris

Pääosissa: Ron Moss, Dona Speir, Hope Marie Carlton, Cynthia Brimhall, Patty Duffek, Harold
Diamond


Nyt kesän alkamisen kunniaksi arvostelussa yksi kaikkien aikojen hauskimpia ja järjettömimpiä elokuvia, joka on niin huono, että se on hyvä.

Havaijilla sattuu ja tapahtuu, kun 2 DEA- agenttia saa surmansa salakuljettamisen toimesta. Keissiä lähtevät tutkimaan liittovaltion agentit Donna & Taryn ( Dona Speir & Hope Marie Carlton) joilla peitetoimena kuriirifirmaa.

Välilaskun aikana naiset löytävät varastettuja timantteja ja joutuvat tappeluun salakuljettajien kanssa ja pian selviää, että timantit kuuluvat  paikalliselle kokkelikeisarille, joka lähettää lisää väkeään sankarittariemme kimppuun.

Eikä siinä vielä kaikki:  tappelun aikana sankarittariemme  lastina ollut käärme pääse vapaaksi ja  lastaajien mokan takia käärme on vaihtunut superkäärmeseen joka on pumpattu täyteen myrkkyjä syöpää sairastavista rotista ja nyt tämä  veijari luikertelee ympäriinsä Havaijilla.

Mutta onneksi paikalle saapuu Donan sydänkäpynen agentti Rowdy Abilene (Ron Moss) joka antaa kyytiä roistoille,  skeittarille, pumpattavalle Barbaralle, helikopterille sekä  superkäärmelle nelipiippuisen singon ja partaterillä varustetun frisbeen turvin.

Kuten todettu elokuvassa ei ole juonta nimeksikään ja muutenkin elokuva on koko kestonsa  ajan täynnä järjetöntä sekoilua, kornia dialogia, Playboy-malleja yläosattomissa ja  paljon toimintaa, joten tämän parissa aika ei käy pitkäksi,  sillä  yhtään tylsää hetkeä ei tule vastaan  vaan elokuvassa vedetään  täysillä alusta loppuun asti.


Kovaa peliä Havaijilla on  kesäelokuvien ykkönen ja yksi kaikkien aikojen järjettömin ja hauskin elokuva, joka on niin huono, että se on hyvä.

Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti