torstai 12. heinäkuuta 2018

Kaupungin nopeimat kytät(1986)

Alkuperäinen nimi: Running Scared

Ohjaus: Peter Hyams

Käsikirjoitus: Gary  DeVore ja Jimmy Huston

Pääosissa: Billy Crystal, Gregory Hines, Jimmy Smits, Dan Hedaya, Steven Bauer,  Jon Griers, Joe Pantoliano, Darlane Fluegel, Al Leong

Danny Costanzo (Billy Crystal) ja Ray Hughes ( Gregory Hines) ovat Chicagolaisia kyttiä, jotka pääsevät  kokkelikeisari Julio Gonzalesin (Jimmy Smits) jäljille. Kaverukset sekoilevat ja  esimies Logan ( Dan Hedaya) pistää Dannyn Rayn pakkolomalle Floridaan.

Pakkolomalla he päättävät jäädä eläkkeelle, muutta Floridaan ja pistää baarin pystyyn, mutta ensiksi he päättävät vielä napata Gonzalesin.


Billy Crystal ja Gregory Hines vetävät kelpo roolit pääosissa ja muutama hyvä läpän he heittävät myöskin. Toisella katsomiskerralla vasta huomasin, että Billy Crystalilla on lähes koko leffan ajan päällä M65 rotsi.Oli pakko mainita, koska olen 2  M65 rotsin  ylpeä omistaja. Lisäksi en muistanutkaan, että tässä on myös aika kova soundtrack, josta myöskin krediittiä.


Running Scared on hauska, viihdyttävä ja katsomisen arvoinen buddy cop-leffa, joka ikävä kyllä jäänyt Tappavan Aseen ja muiden genren leffojen varjoon.



Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti