keskiviikko 8. huhtikuuta 2020

The Last Horror Film(1982)

Ohjaus: David Winters

Käsikirjoitus: David Winters, Judd Hamilton, Tom Klassen

Pääosissa: Joe Spinell, Caroline Munro, David Winters, Judd Hamilton

Nyt arvostelussa hieman erikoisempi  ja perinteistä poikkeava Troma- tuotanto, sillä amatöörien sijaan pääosissa  esiintyy melko tunnettu duo, nimittäin Joe Spinell ja Caroline Munro, jotka tähdittivät myös tässä  blogissa arvioitua slasher-klassikko Maniacia(1980)

Spinell esittää nykiläistä taksikuski Vinnyä, joka haaveilee elokuvaohjaajan urasta ja fanittaa (ehkä liiankin) innokkaasti  näyttelijätär Jana Batesia (Munro), joka matkustaa Cannesin filmifestareille ja kuvaamaan uutta filmiä, joten Vinny suuntaa idolinsa perässä nurkille hiippailemaan tarkoituksenaan esitellä itsensä tuottajille ja ja saada Jana mukaan tekemäänsä elokuvaan.

Mutta tuottajat eivät ota Vinnyä vakavasti, joten sankarillamme alkaa pimetä kupollissa ja pian alkaa jengiä lakoamaan.

”Nerokas elokuva” siteeraa elokuvan DVD-julkaisun kansi. Ei tod, sillä menoa on aikaa geneeristä puukkohippailua ja ainoa neronleimaus leffassa on sen kuvaustyyli, sillä  leffa on kuvattu sissityylillä oikeilla Cannesin festareille vuonna-81, että näinkin löysillä sloganeilla yritetään saada b-luokan leffoja markkinoitua.

The Last Horror Film ei lukeudu Troman ”mestariteoksiin”, mutta elokuvan veikeä kuvaustyyli ja jälleen kerran Spinellin hikinen roolisuoritus pelastavat paljon.

Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti