keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Killer Klowns from Outer Space(1988)

Ohjaaja: Stephen Chiodo

Käsikirjoitus: Stephen ja Charles Chiodo

Pääosissa: Grant Cramer, Suzanne Snyder, John Allen Nelson, John Vernon, Royal Dano, Charles Chiodo, Christopher Titus


Hyvinkin stereotyyppiseen pikkukaupunkiin laskeutuu erehdyttävästi sirkustelttaa muistuttava Ufo, josta purkautuu ulos pellejä. Mutta nämä eivät ole tavallisia pellejä vaan ilkeitä pellejä muistuttavia  avaruusolioita, jotka ovat tulleet pelleilemään pikkukaupungin asukkaat mullan alle.

Koska kaupungin poliisivoimat koostuvat vain kahdesta poliisista (John Allen Nelson & John Vernon) joista kumpikaan ei ole tilanteen tasalla /eivät pidä  teineistä, joten leffan sankari Mike Tobacco (varsin hauska sukunimi) ja hänen tyttöystävänsä Debbie (Suzanne Snyder)  joutuvat estämään itse pelleinvaasion.


Järjetön ja älyvapaa tarina on tämä leffan tukipilari ja 1,8 miljoonan dollarin budjetista huolimatta erikoistehosteisiin satsattu, vaikka nykyvinkkelistä katsottuna ne näyttävät hieman huvittavalta, mutta  kyllä ne vetävät vertoja nykyisille CGI-tehosteillekin.

Killer Klowns from Outer Space  on jälleen kerran yksi loistava ja viihdyttävä kulttiklassikko kultaiselta 80-luvulta.Suosittelen tätä kaikille kökön viihteen ystäville, mutten koulrofobiaaa poteville en.

Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti