sunnuntai 20. marraskuuta 2022

Kolme tietä kauhuun(1993)

 Alkuperäinen nimi: Body Bags

Ohjaus: John Carpenter & Tobe Hooper

Käsikirjoitus: Billy Brown & Dan Angel

Pääosissa: John Carpenter, Alex Datcher, Robert Carradine, Sam Raimi,  Peter Jason, David Naughton, Wes Craven,  George Buck Flower, Stacy Keach, Sheena Easton, David Warner, Deborah Harry Gregory Nicotero, Mark Hamill, Twiggy, John Agar, Roger Corman, Charles Napier, Tom Arnold Tobe Hooper


Nyt arvostelussa 2 kauhugenren legendan ohjaama Showtime-kanavalle tehty kauhuantologia Creepshow’n ja tv-sarja Kauha Kryptasta(1989-96) hengessä ja puusepällä on isoin osuus tässä, sillä hän ohjannut 2 ekaa episodia, säveltänyt, tuottanut ja vielä rooli tarinankertojana.


” Bensa-asema”

Opiskielijamuidu Anne ottaa yövuoron bensa-asemalta, jossa käy kaikenlaista hiipparia, joista yksi on murhaaja, mutta kuka?


”Hiukset”

Kaljuuntumisesta ahdistunut setämies Richard päättää kokeilla telkkarissa mainostettua hiustököttiä , jolla on yllättäviä sivuvaikutuksia

”Silmä”

Baseball-tähti Brent Matthews menettää oikean silmänsä auto-onnetyomuudessa, mutta saa yllättävän nopeasti uuden tilalle, mutta uusi silmä on peräisin teloitetulta sarjamurhaajalta  ja tämän seurauksena Brent näkee saman, mitä silmä edesmennyt omistaja näki eläessään ja Brent sekoaa totaalisesti.


2 puusepän ohjaamaa episodia ovat aika perushuttua, mutta Hooperin ohjaama viimeinen episodi oli trion paras ja enpä olisi uskonut, Hamill vetäisi noinkin hurja roolisuorituksen, jonka rinnalla  Batman TAS:in Jokerikin jää kakkoseksi.


Joka tapauksessa keskivertoa  parempi  ja viihdyttävämpi kauhuantologia, jonka sivuosissa vilahti monta legendaa Cormanista Craveniin.


Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti