sunnuntai 19. marraskuuta 2023

Suitable Flesh(2023)

 Ohjaaja: Joe Lynch

Käsikirjoitus: Dennis Paoli( H.P. Lovecraftin novellin The Thing  on the Doorstep pohjalta)

Pääosissa: Heather Graham, Barbara Crampton, Bruce Davison,  Judah Lewis, Jonathon Schaech


Nyt arvostelussa tuore H.P. Lovercraft-filmatisointi, joka tuli nähtyä osana NV-festivaaleja ja samalla jo 4. Lovecraft-filmatisointi, jota tähdittää Barbara Crampton.


Juoni lyhyesti ja ytimekkäästi:


Tapahtumapaikkana on taas vaihteeksi  Re-Animatorista tuttu Miskatonicin yliopisto Arkhamin kaupungissa, jossa tällä kertaa ollaan taas vaihteeksi outoilun ja lätistelyn parissa, kun potilaansa murhasta syytetty ex-myssytohtori Elizabeth Derby kertoo takautumien kautta ystävälleen ja kollegalleen, tohtori  Daniella Uptonille, kuinka päätyi murhaamaan potilaansa, Asa Waiten.


Tällä kertaa outoilun aiheena on kehostapoistumiskokemukset ja koska kyseessä on Lovecraft-tarina, niin eipä tässäkään  ole unohdettu lätistelyä ja mustaa huumoria ja  old school-lätistelyn ystävien iloksi efektit on tehty perinteitä kunnioittaen  käsin.


Olipa yllättävää nähdä Heather Graham tämän tyylisessä  B-luokan tuotannossa, mutta siitä huolimatta veti kelpo roolin ja olipa yllättävää myös nähdä pitkästä aikaan legendaarinen Bruce Davison pitkästä aikaan valkokankaalla.


Suitable Flesh on taas vaihteeksi yksi verinen ja viihdyttävä  Lovecraft-filmatisointi, josta ei lätistelyä ja mustaa huumoria puutu.


Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti