maanantai 21. elokuuta 2023

Naapurissa kummittelee 2(1987)

 Alkuperäinen nimi: House 2: The Sencond Story

Ohjaus & Käsikirjoitus: Ethan Wiley

Pääosissa: Arye Gross, Jonathan Stark,  Royal Dsno, Bill Maher John Ratzenberg, Lar Park-Lincoln, Amy Yasbeck, Gregory Walcott, Kane  Hodder, Frsnk Welker


Nyt arvostelussa Naapurissa kummittelee saagan hupaisin ja mielikuvituksellisin osa:

Juippi nimeltään Jesse on perinyt edesmenneeltä sukulaiseltaan vanhan talon, jonne hän  muuttaa asumaan heilansa  Katen kanssa  ja pian seuraan liittyvät Jessen ystävä Charlie  heilansa Lanan kanssa.


Tutkiessaan talon jäämistöä Jesse löytää vanhan valokuvan, jossa  hänen isoisoisänsä poseeraa Astekkitemppelin edessä ja pian isoisoisä palaa kuoleista zombina ja tämän myötä alkaa mielikuvituksellinen seikkailu, jonka myötä talo täyttyy Lentoliskoista, luolamiesoleteuista ja vekkuleista toukan ja  koiran välisistä hybreideistä. 

Pistenä  iin päälle  tarinan keskeisenä  elementtinä nähdään myös kristallikallo, 21 vuotta  ennen 4.Indiana Jonesina, joten lieeneekö tämäkin ollut  4 vuotta aiemmin ilmestyneen Atlantiksen kostajien ohella inspiraationa Spielbergille ja Lucasille?


Joka tapauksessa Naapurissa kumittelee 2 pistää kaiken isommaksi ja hauskemmaksi kuin edeltäjänsä ja samalla kuuluu sarjassamme harvoihin hyviin jatko-osiin.


Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti