sunnuntai 11. heinäkuuta 2021

Satanic Panic(2019)

 Ohjaaja:  Chelsea Stardust

Käsikirjoitus: Ted Geohegan & Grady Hendrix


Pääosissa: Hayley Griffith, Ruby Modine, Rebecca Romijn, Jerry O’Connell


Tänään tuli Orionissa nähtyä tämä legendaarisen Fangoria-lehden tuottama tribuutti kasarin splätterleffoille. Sitten asiaan:


Pizzahenkilö(sukupuolineutraalisuus iskee jälleen) Samantha(Griffith) lähtee viemään 5 pizzaa jakelualueen ulkopuolelle, Mill Basin hienostoalueelle Brooklynin, mutta tippiä ei heru, joten Sam livahtaa kartanoon perimään saataviaan, mutta päätyykin keskelle  Danica Rossin( Rebecca Romijn) Pentagrmmaipippaloita, joiden tarkoituksena on manata ihmisten ilmoille Baphomet, mutta sitä varten tarvitaan neitsyt ja sehän on kukapa muukaan kuin itse Samantha.


Samantha pääsee kuitenkin karkuun ja huomaa, että koko hienostoalue on mukana Pentagrammipippaloissa ja etsiessään apua, Sam törmään Judiin(Ruby Modine) Danican tyttäreen, jonka oli alunperin tarkoitus olla alttarilla Baphometin porttina ihmisten ilmoille.


Satanic Panic on käsintehtyjä verimösssöefektejä ja synasoundeja myöten viihdyttävä  ja verinen tribuutti kasarin splätterleffoille ja yksi tämän kesän hauskimpia leffoja.


Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️






























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti