keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Zack Snyder’s Justice League(2021)

 Tunnetaan myös nimillä: Justice League, Snyder Cut


Ohjaaja: Zack Snyder

Käsikirjoitus: Zack Snyder, Chris Terrio & Will Beal


Pääosissa: Ben Affleck, Henry Cavill, Jason Momoa, Erza Miller, Ray Fisher, Gal Gadot, Amy Adams, Diane Lane, Ameber Heard, Connie Nielsen, Robin Wright, Willem Dafoe,  Jeremy Irons, Jesse Eisenberg, J.K Simmons, Joe Morton Joe Manganiello, Ciaran Hinds, Ray Porter, Billy Crudup, Harry Lennix, Marc McClure,  David Thewlis, Jared Leto


Nyt arvostelussa vuoden elokuvaspektaakkeli elikkä fanien pitkään vaatima ohjaajan versio 4 vuoden takaisesta kaupallisesti epäonnistuneesta DC-filminniöksestä. Ennen arvostelua hieman asiaa, että mikä  ihmeen Snyder Cut?


Justice Leaguen oli pitikin olla alunperin olla Snyderin ohjaamaa, mutta joutui jättämään projektin kesken henkilökohtaisen kriisin takia, joten Josh Whedon Marvelilta  vei elokuvan loppuun asti, mutta samalla pilasi Snyderin vision ja  eikä elokuvaa saanut kiitosta yleisöltä ja kriitikoilta, eikä tuonut  ka-zingä Warner Brosille, joten fanit vaativat Snyderin visiota kansan nähtäväksi ja niin tapahtuikin, kun Snyder Cut sai ensi-iltansa HBO Maxilla 18. 3 ja toissapäivänä se julkaistiin sinireiskalle ja 4K-levynä.  Ja loppuun vielä, etten aio vertailla leikkauksia keskenään ja teksti saattaa sisältää pientä spoileria.


Teräsmiehen kuoltua taistelussa Doomsdayn kanssa käydyn taistelun seurauksena Batman päättää koota porukan supersankareita puolustamaan maata ulkoavaruuden kutsumattomilta vierailta.


Sitä onkin sitten luvassa, kun Steppenwolf   ilmestyy maisemiin Parademoneiden kanssa viedäkseen  emolaatikot, jotta  Darkseid  pääsisi riehumaan maahan., mutta onneksi Batman, Wonder Woman, 

Aquaman, Flash, Cyborg ja Teräsmies to the rescue jne.


Vaikka kuulunkin niiden harvojen ja valittujen joukkoon, jotka pitivät alkuperäisestä leikkauksesta, niin täytyy kyllä sanoa, että tämä oli huomattavasti parempi ja eeppisempi siihen verrattuna.


Parannuksia tässä versiossa tässä versiossa oli tietenkin Steppenwolfin tyylikkäämpi bling bling-haarniska ja Cyborgin taustojen valaiseminen.


Kerta kaikkiaan mainio pätkä, vaikka 4 tunnin pituus oli vähän liioiteltu ja 4:3-kuvasuhde oli ihan väärä kuvasuhde tämänkaltaiselle spektaakkelille.


Arvosana🦇🌊⚡️🏺⚙️






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti