tiistai 31. maaliskuuta 2020

Color Out of Space(2019)

Ohjaus: Richard Stanley

Käsikirjoitus: Richard Stanley ja Scarlett Amariss( H.P.Lovecraftin novellin pohjalta)

Pääosissa: Nicolas Cage, Joely Richardson,  Madeleine Arthur,  Q`orianka Kilcher, Tommy Chong

Nyt arvostelussa legendaarisen Richard Stanleyn tuorein elokuva, jonka Leffakulinaristi kävi katsomassa oikein ennakkonäytöksessä Orionissa Helmikuussa.

Korvessa asuvan Alpakkafarmari Nathan Gardnerin ja hänen perheensä arki muuttu kirjaimellisesti värikkääksi, kun pihalle putoaa meteoriitti, josta tulvii violettia valoa ja edellämainittu valoshow saa aikaan merkillisiä tapahtumia aikaan.

Kuten toissa vuonna ilmestyneessä niin ikään Elijah Woodin tuottamassa ja Cagen tähdittämässä Mandyssä on tässäkin kerrassaan huikea värimaailma, mutta Color Out Spacen tarina on onneksi väännetty rautalangasta  putkiaivoisia katsojia, kuten allekirjoittanutta ajaltelleen ja myös tässäkin leffassa nähdään  Cagen tavaramerkiksi muodostunutta  Cage rageilua, joista löytyy muutama video YouTubesta.


Color Out of Space oli yksi viime vuoden tyylikkäimpiä ja omaperäisimpiä elokuvia ja Richard Stanleyn näyttävä comeback  ohjaajan penkille ja toivottavasti näemme lähitulevaisuudessa lisää häneen ohjaamia elokuvia.

Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti