tiistai 27. kesäkuuta 2017

Guardians of the galaxy Vol. 2( 2017)


Ohjaus ja käsikirjoitus: James Gunn

Pääosissa: Chris Pratt, Bradley Cooper, Vin Diesel, Dave Bautista, Zoe Saldana, Michael Rooker, Kurt Russell, Sylvester Stallone, David Hasselhoff, Stan Lee, Ving Rhames, Seth Green

Tämän blogin ensimmäin arvostelu tänä vuonna ilmestyneestä ja leffateatterissa katsotusta elokuvasta.


Tähtilordi porukoineen rellestää jällen kerran avaruudessa entistäkin paremman soundtrackin siivittämänä ja  Tähtilordi tapaa vihdoinkin kauan kadoksissa olleen isänsä Egon ( Kurt Russell)

Tämä oli mielestäni jopa edellistää osaa parempi ja hauskempi. Toimintapuoli oli edellistä osaa näyttävämpää  ja vitsejäkin oli entistä enemmän ja varsinkin Drax Tuhoajan (David Bautista) pariinkin otteeseen elokuvan aika murjaisema vitsi Hanurilax-akuista repeilytti niin pahasti, että slushiet meinasivat purskahtaa suusta. Myöskin musiikkipuoli oli erityisen onnistunut tässäkin, mainittakoon esimerkiksi suuresti arvostamani Country-laulaja Glen Campbellin Southern Nights.

Oli myöskiin mukava nähdä vanhojen konkareiden Kurtin, Syltyn ja Hässelhösselin kuvissa. Varskin Hässelhösselin pieni rooli repeilytti myöskin paljon. Myös Stan Leen cameo-rooli oli hupaisa.

Tämän vuoden uutuselokuvien kirkainta kärkeä ja lopuksi mainattakoon, että Tähtilordi kumppaineen esintyy lähitulevisuudessa peräti kahdessa elokuvassa, joista toinen tulee olemaan 3. Avenges-seikkailu ja toinen puolestaan taas suunniteila oleva jatko-osa.

Arvosana⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti