lauantai 25. joulukuuta 2021

Fatman(2020)

 Ohjaus & Käsikirjoitus: Eshom & Ian Nelms


Pääosissa: Mel Gibson, Walton Goggins,  Marianne Jean- Baptiste, Chance Hurstfield, Michael Dyson Robert Bockstael, Susanne Sutchy


Nyt arvostelussa  tuoreehko, hieman erilainen joululeffa hieman erilaisesta joulupukista.


Joulupukki elikkä tässä tapauksessa nimeltään Chris Cringle, on Kanadan puolella asuva enemmän metsuria kuin klassista pukkia muistuttava tyyppi, joka  liikkuu arkisin  punaisella  -78  F-sarjan Fordilla ja muorikin  on päivitetty Afrobrittiläiseksi  mielensäpahoittajia  ajatellen.


Sitten pukki saa armeijalta tehtäväksi alkaa valmistamaan  kojelautoja hävittäjiin lelujen sijasta ja samaan aikaan erittäin snobimainen pikkupoika  pettyy joululahjaansa ja värvää palkkamurhaajan hoitelemaan pukin, mutta tämä pukki ei niin helpolla luovuta , joten edessä on rymistelyä oikein olan takaa.


Mel Gibson on jo partansa puolesta oikein mainio valinta pukin rooliin ja tämä olikin Gibsonin paras roolisuoritus 5 vuoteen ja Walton Goggins veti myöskin mainion roolin palkkamurhaajana.


Fatman on viihdyttävä ja hieman erilainen leffa joulupukista ja suositeltavaa katsovaa, jos miljoonan kertaan nähdyt Ihmeellinen  on elämä ja muut jouluklassikot eivät enää  jaksa enää kiinnostaa.


Arvosana🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎅🏻



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti