tiistai 15. syyskuuta 2020

Heavy Metal 2000 (2000)

Tunnetaan myös nimellä:  Heavy Metal F.A.K.K  2

Ohjaus: Michael Coldewey & Michel Lemire

Käsikirjoitus: Robert P Cabeen &  Carl Macek


Pääosissa: Michael Ironside, Billy Idol, Julie Strain Eastman


Nyt arvostelussa legendaarisen aikuisten animaatioleffan rahastuksen merkeissä väännetty jatko-osa, jossa nähdään 6 episodin sijasta yksi pidempi tarina, joka puolestaan pohjautuu Turtlesien toisen luojan Kevin Eastmanin  osittain kirjoittamaan ja kuvittamaan sarjakuvaan The Melting Pot


Juoni lyhyesti ja ytimekkästi: Jossain epämääräisessä avaaruuskaivoksessa työskentelevä Tyler(Ironside) löytää poratessaan vihreää hohtavaa hommelia ( Ilmeisesti ekan osa Loc-Nar) ja  altistuttuaan vihreälle hommelille Tyler tappaa muut työntekijät ja johtoportaan, kaappaa aluksen ja aiheuttaa lisää kärsimystä ja kuolemaa F.A. K.K 2 nimisellä planeetalla. Tylerin hyökkäyksestä  ainoana henkiin jäännyt Julie lähtee kostoretkelle  mystisen huppujäbän, kivimiehen ja Tylerin jengissä mukana olleen tyypin kanssa.


Kauas on menty ekan Heavy Metalin tasosta, sillä jäin kaipaamaan erillisiä episodeja, kasarisoundeja ja ihanan kankeaa käsinpiirettyä animaatiota.  Nyt näimme epäilyttävän paljon Dreamworksin koko perheen animaatioita muistuttavaa piirrosjälkeä  melko sekavan tarinan, joka toimisi ehkä sarjakuvana paremmin ja lähinnä nu-metallista koostuva soundtrackin, josta  tuli vain paha mieli lähinnä korvilleni, jotka ovat tottuneet kasarisoundeihin.


Ainoa hyvää sanottavaa  Hevay Metal 2000:sta on vaikea löytää, mutta   Michael Ironside veti hyvän ääniroolin Tylerina ja paikoittain  hahmon järjettömille repliikeille sai hihitellä säännöllisin  väliajoin.


Ekan osaan verrattuna tämä oli  semilievä pettymys, mutta ehkä Z-sukupolvi saattaa saada tästä jotain irti, toisin kuin allekirjoittanut, joka edustaa puolestaan  Y-sukupolvea, vaikka diggaan enemmän x-sukupolven populaarikulttuurista enemmän kuin oman sukupolveni vastaavista tuotoksista.


Arvosana⭐️⭐️⭐️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti